hennie
Hallo,

Ik ben Hennie van Dun, geboren en getogen in Tilburg en dat al vanaf 1947.
Ik heb 2 kinderen, Moniek en Erik-Anton. Moniek is getrouwd met Jaap en Ik ben opa van hun dochter Isa, zoon Gijs, en Sanne.
Mijn zoon heeft een vriendin, Anita en ze wonen al 13 jaar samen.
Na mijn schoolcarrière ben ik zijdelings in de electrotechniek terecht gekomen en heb daar zo'n 7 jaar in gewerkt. Daarna ben ik ongeveer 9 jaar filmoperateur geweest in Tilburg met een onderbreking van een jaar, ik heb toen hetzelfde beroep uitgeoefend bij de Holland Amerika Lijn. ik heb het geluk gehad om de laatste vaart op het prachtige cruiseschip de 'Nieuw Amsterdam' te hebben meegemaakt.
Ik zit vanaf 1977 in het onderwijs en zal mijn 35 jaar hier wel volmaken, hoop ik.
Sinds mei 2003 woon ik weer op mezelf en sinds een paar jaar heb ik een boot waar ik veel plezier aan beleef en in 2008 hoop ik enkele langere tochten te gaan maken, rondje Brabant over de kanalen, Zeeland en richting het Markermeer.
Verder is de computer ook een goede vriend van mij waar ik de nodige uurtjes op door breng. Ik heb de website van onze vereniging gemaakt en hou deze bij en ik hoop dat we in de toekomst wat meer met de site gaan doen, door meer en afwisselende verhalen te plaatsen.
Eigenlijk ben ik als commissielid al een beetje bij het bestuur betrokken door het beheren van de website maar nu dan in het echtje. Ik hoop dat ik door mijn aanwezigheid in het bestuur wat meer kan betekenen voor de vereniging.

Even een aanpassing: Ik ben op dit moment al zo'n 7 jaar met pensioen en heb het drukker als tijdens mijn werkend leven (haha). Gelukkig maar. De boot is er niet meer maar we gaan nu op vakanties met de caravan, ook heel fijn.

met groetjes Hennie van Dun, Tilburg